Kiełbasa Cumberland i purée z groszkiem

Przepis z programu Ideał
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

Kiełbasa Cumberland i purée z groszkiem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

oliwa

kiełbasa Cumberland

ok. 700-800 g

 

 

Przygotowanie:


Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C/170 stopni C z termoobiegiem. Natłuść oliwą blachę do pieczenia, połóż na niej kiełbasę Cumberland i również skrop ją olejem. Wstaw blachę do piekarnika
na 20 - 30 minut, aż kiełbasa się upiecze.

powrót

Podobne przepisy

Bistecca alla pizzaiola
Sophie Grigson
Przepis z programu Słoneczne smaki Sophie (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Perliczka faszerowana  kuskusem z duszonymi porami
Tomasz Jakubiak
Przepis z programu Jakubiak lokalnie 3 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Skrzydełka z kurczaka cytrynowo-miodowe
Bill Granger
Przepis z programu Kuchnia Billa Dnie i wieczory (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Polędwica po budapeszteńsku
Gosia  Molska
Przepis z programu Po-smak świata: Węgry (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia węgierska
Jagnięcina kleftiko
Ainsley Harriot
Przepis z programu Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia grecka

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.