Kaszanka z przegrzebkami

Kaszanka z przegrzebkami
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 4.40

Przygotował:

Adriana Marczewska

Seria kulinarna:
Ślinotok (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 3 kaszanki rewelacyjnej jakości
  • żubrówka
  • 2 kromki pumpernikla
  • olej
  • 2 łyżki masła
  • cebulka dymka
  • 5-6 przegrzebków
  • 2 jabłka
  • miód

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Kaszankę smażymy na rumiano, dodajemy namoczony w żubrówce pumpernikiel i miksujemy na bardzo, bardzo gładką masę.
Przegrzebki smażymy na złoto.
Jabłka pokrojone w kostkę smażymy na miodzie na rumiano i solimy. Podajemy razem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA