Jogurt z miętą

Przepis z programu Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty

Jogurt z miętą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

¾ szklanki jogurtu typu greckiego

1 łyżeczka soli gruboziarnistej

½ szklanki świeżo pokrojonych liści mięty

2 łyżeczki oliwy z oliwek

½ posiekanego ząbka czosnku

świeżo zmielony pieprz

Przygotowanie:

Wymieszaj składniki w średniej misce. Przechowuj w lodówce. Podawaj w temperaturze pokojowej.

powrót

Podobne przepisy

Tzatziki
Ainsley Harriot
Przepis z programu Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia grecka
Sos pomidorowy
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Spiżarnia Maryli (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty
Smalec z białej fasoli
Marta Dymek
Przepis z programu Zielona rewolucja Marty Dymek 3 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Ciasta wegańskie
Pasta jajeczna
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Sosy, kremy, pasty, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.