Ainsley Harriot

Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili


Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla
kuchnia świata: Kuchnia argentyńska

Jagnięcina z grilla w musztardzie i chili
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

udziec jagnięcy o wadze około 2 kg

bez kości

 

 

Przygotowanie:


W misce wymieszać składniki marynaty i posmarować nią mięso ze wszystkich stron. Piec z obu stron, płasko rozłożone na grillu. Po upieczeniu zdjąć z grilla i odstawić na 10 minut, a następnie pokroić w grube plastry.

powrót

Podobne przepisy

(odc.12)eskalopki wieprzowe z sosem pieczarkowym
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kurczak w ziołach
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Hamburgery z jagnięciną i przyprawą
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień 2 (odc. 7)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.