Andrzej Polan

Indyk na miękko z fasolką szparagową i winegretem


Przepis z programu Polska ze smakiem 4
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Indyk na miękko z fasolką szparagową i winegretem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

4 szt. podudzia z indyka

kminek mielony

kolendra mielona

pieprz czarny

sól gruboziarnista

olej Kujawski

200 g zielonej fasolki szparagowej

2 łyżki oleju Kujawski z papryką

2 łyżki octu winnego czerwonego

1 łyżeczka musztardy dijon

sól i pieprz do smaku

1 łyżka kaparów

natka pietruszki

szalotka

Przygotowanie:

Podudzia z indyka przetnij wzdłuż i wyfiletuj. Wyjmij dużą kość, pozostałe usuniesz przed podaniem. Porcje mięsa dokładnie przypraw z każdej strony i odstaw na kilka godzin, aby smaki przeszły do środka.

powrót

Podobne przepisy

Sałatka z wątróbką i malinowym dressingiem
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 3 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Pulpety wołowe z graną na botwince
Gieno Mientkiewicz
Przepis z programu Przez dziurkę od sera 2 (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Stir fry z kolczocha i wołowiny
Przepis z programu Luke Nguyen w Wietnamie (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Szynka pieczona
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt 2 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Potrawy wielkanocne
kuchnia świata: Kuchnia polska
Duszone mięso po irlandzku
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia irlandzka
Kaczka w sosie sojowym
Kylie Kwong
Przepis z programu Kylie Kwong - czysta magia (odc.1)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia chińska

skomentuj przepis

iwciaG

postów: 1

22.09.2015 14:46

CYTUJ

Dlaczego nie widać dalszego ciągu przygotowania przepisu, a kończy się na przyprawieniu mięsa???

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.