Homarce

Przepis z programu Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza

Homarce
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 homarców

 

 

Przygotowanie:


Włóż homarce do dużego garnka i zalej wodą. Gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i nałóż na talerze.
Podawaj z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i majonezem.

powrót

Podobne przepisy

Kotlety z krabów
Aaron Craze
Przepis z programu Rude Boy w kuchni (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
Owoce morza w papierowym zawiniątku
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 55)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
(odc.02) arroz a la marinera
Sophie Grigson
Przepis z programu Słoneczne smaki Sophie (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska
Makaron z krewetkami
Maryla Musidłowska
Przepis z programu Maryla al dente (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Makarony, kluski, Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.