Homarce

Przepis z programu Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza

Homarce
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 homarców

 

 

Przygotowanie:


Włóż homarce do dużego garnka i zalej wodą. Gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i nałóż na talerze.
Podawaj z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i majonezem.

powrót

Podobne przepisy

Krewetki opiekane na trzcinie cukrowej
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia wietnamska
Paella z owocami morza
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 65)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia hiszpańska
Przegrzebki w sosie winno-śmietanowym
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 21)
trudność: trudne
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Budyń z cukinii z potrawką z muli
Przepis z programu
trudność: brak
rodzaj dania: Owoce morza
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Briki krabowe, sałatka z kuskusem i salsa
Przepis z programu 15 minut Jamiego (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Owoce morza

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.