Andrzej Polan

Grzanki z twarożkiem i letnimi warzywami


Przepis z programu Polska ze smakiem 3
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie

Grzanki z twarożkiem i letnimi warzywami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

300 g zielonego, młodego groszku

300 g fasolki szparagowej

50 g orzechów laskowych

natka pietruszki,

łyżka tartego sera Bursztyn

olej Kujawski z bazylią i czosnkiem

200 g wiejskiego twarożku

kilka kromek wiejskiego chleba

olej Kujawski do smażenia

Przygotowanie:

W garnku zagotuj wodę z cukrem i solą, dodaj groszek i fasolkę szparagową. Warzywa blanszuj około 3-4 minut...

powrót

Podobne przepisy

Buraki marynowane po grecku
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.22)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia grecka
 Gnocchi z grzybami, żurawiną i ricottą
Adriana Marczewska
Przepis z programu Ślinotok (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Makarony, kluski
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Plastry bakłażana
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Soczewica w sosie chilli
Przepis z programu Floyd w Indiach Jaipur (odc. 1)
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Pierogi z niecierpka
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
Kutia
Iwona  Zasuwa
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Desery, Dania wegańskie

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.