Agnieszka Kręglicka

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą


Przepis z programu Para w kuchni (odc.2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

Grzanki z kaparami, pomidorami i musztardą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

4 dorodne pomidory

1-2 łyżki drobnych kaparów

1 łyżka musztardy dijońskiej

świeżo mielony czarny pieprz

 

Przygotowanie:

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne. Części mięsiste pokroić w drobną kostkę. Wymieszać z musztardą i kaparami, dodać czarny pieprz. Układać na małych grzankach. Najlepiej przygotowywać w ostatniej chwili, by grzanki nie rozmoczyły się od nadzienia.

powrót

Podobne przepisy

Złociste cebulki
Malka Kafka
Przepis z programu Koszer macher (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia koszerna
Bagietki z gorgonzolą
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Gnocchi z chorizo
Kim McCosker
Przepis z programu 4 składniki (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Koktajl owocowo- lazurowy
Gieno Mientkiewicz
Przepis z programu Przez dziurkę od sera 3 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Jajecznica po francusku
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.