Grzanka z pieczoną fasolą

Grzanka z pieczoną fasolą
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 59)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie

Składniki:

  • puszka fasoli
  • filiżanka posiekanych pomidorów
  • łyżka koncentratu pomidorowego
  • łyżka musztardy dijońskiej
  • łyżka brązowego cukru
  • sól do smaku
  • 2 grzanki z chleba orkiszowego na zakwasie
  • do przybrania - rukola skropiona sokiem z cytryny, oliwą i przyprawiona solą

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Fasolę i pomidory zagotować. Dodać musztardę i cukier. Przyprawić solą do smaku. Nałożyć na grzanki i posypać sałatką z rukoli.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA