Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z grilla

Grillowane kanapki z żytniego chleba z pastrami, kiszoną kapustą i serem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 1
oceń ilość głosów: 1
średnia głosów: 4.0
Składniki:

2 kromki żytniego chleba

100 g solonego masła

korniszony

marynowane cebulki

200 g kiszonej kapusty

szczypta tymianku

6 plastrów pastrami

100 g startego sera

kminek



Przygotowanie:

Chleb posmarować masłem. Ułożyć na nim korniszony, marynowane cebulki i kiszoną kapustę. Posypać ziarnami kminku i tymiankiem. Dołożyć plastry pastrami i starty ser. Kanapki przełożyć na blachę i wstawić pod grill. Zapiekać, aż ser się stopi.

powrót

Podobne przepisy

Sztuka mięsa z warzywami
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Naleśnikowe cannelloni
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na zimę (odc.9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Grillowane faszerowane kalmary
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Owoce morza, Dania z grilla
Leczo z klopsikami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 5 (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
Cassoulet z kaczki
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 54)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z kaczki
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Kurczak w glazurze klonowej
Donna Hay
Przepis z programu Donna Hay - szybkie, świeże, proste (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

skomentuj przepis

markopolo17

postów: 4

09.06.2016 22:02

CYTUJ

Super wyszło .Wszystkich zaskoczyło połączenie kapusty i ogórka konserwowego z serem.Polecam!!!

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.