Jamie  Oliver

Grillowana ryba z rozmarynowo-pomarańczową solą w sosie majerankowym


Przepis z programu Wielka włoska wyprawa Jamiego (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Dania z grilla
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Grillowana ryba z rozmarynowo-pomarańczową solą w sosie majerankowym
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

Różne gatunki ryb np.: dorsz

okoń lub leszcz

 

 

Przygotowanie:


Majeranek rozgniatamy np. w moździerzu, aż do uzyskania jednolitej masy. Dodajemy trochę oliwy extra virgin. Wyciskamy kilka kropli soku z cytryny, doprawiamy do smaku odrobiną soli i pieprzu.

powrót

Podobne przepisy

Rybne pakieciki z ziołami
Ainsley Harriot
Przepis z programu Ainsley rusza w plener (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
kuchnia świata: Kuchnia argentyńska
Łosoś w panierce z nori
Roger Mooking
Przepis z programu Nuta egzotyki na co dzień (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.