Gary  Rhodes

Gotowany modrak morski


Przepis z programu Gary Rhodes w kuchni przez cały rok (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski

Gotowany modrak morski
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

2 pęczki modraka morskiego

50-75 g masła

sok z 1 limonki

sól i pieprz

 

 

Przygotowanie:


Odetnij końcówki łodyg modraka morskiego. Gotuj w całości przez kilka minut w osolonym wrzątku. W rondlu roztop masło. Łyżką cedzakową przełóż łodygi modraka do rondla z masłem. Wyciśnij sok z limonki. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj i podawaj.

powrót

Podobne przepisy

Pełnoziarniste pancakes z owocami
Ewa Chodakowska
Przepis z programu Be Active. Ewa Chodakowska 2 (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Chrupiące plastry boczku zapiekane ze śliwkami
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Podsmażane szparagi
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Ziemniaki z kawiorem
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni Święta (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia rosyjska
Oscypek z ziemniakami
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni Slow food (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.