Frittata ze spaghetti, jajkami i oliwkami

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Frittata ze spaghetti, jajkami i oliwkami
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki:

250 g ugotowanego spaghetti

150 g czarnych oliwek bez pestek

2 ząbki czosnku

posiekana cebula

4 gałązki tymianku

natka pietruszki

75 g gruyera

3 jajka

szczypta gałki muszkatołowej

szczypta soli



Przygotowanie:

Podsmażyć cebulę z tymiankiem i pietruszką na 50 gramach masła. Wymieszać jajka z przyprawami i resztą składników. Wlać na patelnię i smażyć przez 8-12 minut, aż masa się zetnie.

powrót

Podobne przepisy

Panir z salsą pomidorową
Grzegorz  Łapanowski
Przepis z programu Ł'apetyt 2 (odc. 1)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia indyjska
Teryna warzywna
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Gulasz warzywny
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Dania dietetyczne
Pomidory smażone z mozzarellą
Piotr Przykaza
Przepis z programu Jak Piotr przykazał (odc.3)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania wegetariańskie
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Polenta z kaszy manny
Andrzej Polan
Przepis z programu Polska ze smakiem 01
trudność: brak
rodzaj dania: Dania wegetariańskie, Placki i placuszki
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.