Dip fasolowo-pistacjowy

Dip fasolowo-pistacjowy
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 59)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 1 puszka białej fasoli
  • pół filiżanki surowych, niesolonych pistacji
  • pół filiżanki liści mięty
  • 2 łyżeczki skórki z cytryny
  • ⅓ filiżanki mleka sojowego
  • 1 łyżeczka soli

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Fasolę odcedzić i zmiksować na gładką masę z pozostałymi składnikami. Podawać z krakersami, surowymi warzywami albo na wrapach.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA