Agnieszka Kręglicka

Czerwona marynowana cebula


Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.25)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia meksykańska

Czerwona marynowana cebula
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 czerwone cebule

1 szklanka czerwonego octu winnego

1 szkl wody

kilka goździków

kilka szt. ziela angielskiego

2 liście laurowe

kilka ziaren pieprzu

 

 

Przygotowanie:


Cebulę pokroić w plastry niezbyt grube. Ocet i wodę zagotować z przyprawami. Zalać gorącą marynatą cebulę i odstawić na dobę do przegryzienia.

powrót

Podobne przepisy

Masa makowa
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.28)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne, Potrawy wielkanocne
Bezglutenowe muesli
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 21)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Nadzienie grzybowo-orzechowe
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Kuleczki z polenty z marakują
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 56)
trudność: brak
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia włoska
Gotowane żołędzie
Łukasz Łuczaj
Przepis z programu Dziki obiad Łukasza Łuczaja (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
Szarmula
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni (odc.16)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Inne
kuchnia świata: Kuchnia marokańska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.