Czekoladowe chrupki

Przepis z programu Gotowanie dla dzieci z Luisem
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Czekoladowe chrupki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 tabliczka czekolady do gotowania

2 szklanki prażonego ryżu

margaryna

papierowe foremki

LODÓWKA do schłodzenia chrupków

 

 

Przygotowanie:


Najpierw trzeba umyć ręce, a potem połamać czekoladę na kawałki. Pamiętaj, żeby przy okazji nie zjeść całej czekolady! Teraz musisz odmierzyć dwie szklanki prażonego ryżu. Jeśli weźmiesz za dużo, możesz odsypać z powrotem, nie przejmuj się, w tym przepisie składniki nie muszą być dokładnie odmierzone.

powrót

Podobne przepisy

Biszkopty z kremem i gruszkami
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań 2 (odc.8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
(odc.12)brzoskwinie w sosie karmelowym
Jacques Pépin
Przepis z programu Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.12)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Desery ze świeżych owoców
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Mrożony mus jagodowy
Jacek Sikora
Przepis z programu Słodki drań (odc.19)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Kasza manna z bananami i bakaliami
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 2 (odc. 2)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Panna cotta z sosem malinowym
Przepis z programu Kuchenna jazda (odc.11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia włoska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.