Czekoladowe chrupki

Przepis z programu Gotowanie dla dzieci z Luisem
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa

Czekoladowe chrupki
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

1 tabliczka czekolady do gotowania

2 szklanki prażonego ryżu

margaryna

papierowe foremki

LODÓWKA do schłodzenia chrupków

 

 

Przygotowanie:


Najpierw trzeba umyć ręce, a potem połamać czekoladę na kawałki. Pamiętaj, żeby przy okazji nie zjeść całej czekolady! Teraz musisz odmierzyć dwie szklanki prażonego ryżu. Jeśli weźmiesz za dużo, możesz odsypać z powrotem, nie przejmuj się, w tym przepisie składniki nie muszą być dokładnie odmierzone.

powrót

Podobne przepisy

Rozmaite desery
Przepis z programu Szefowie kuchni 2 (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia międzynarodowa
Eton Mess
Tomasz Deker
Przepis z programu Desery Dekera (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery, Bezy
Pieczone jabłka z sosem karmelowym
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Sorbet z różowego grejpfruta
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc. 7)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
Gratin z jagodami
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 2 (odc. 9)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Budyń z malinami
Brygida Kosel
Przepis z programu Teraz Brygida! (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Desery
kuchnia świata: Kuchnia polska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.