Crostini Tuscani

Przepis z programu Przyjęcie u Rocco
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne

Crostini Tuscani
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0
Składniki:

kromka bagietki i tost

95 g świeżych wątróbek z kurczaka

60 g żółtej cebuli

30 ml brandy

30 g masła

30 g natki

60 ml oliwy

sól i pieprz (do smaku)



Przygotowanie:

Pokrój cebulę w plastry, smaż na patelni na oliwie, aż będzie złocistobrązowa, dorzuć wątróbki. Powiększ płomień, smaż przez kilka minut, wlej brandy, odparuj alkohol. Przełóż do robota kuchennego, dodaj masło, korzystając z funkcji pulsowanie zmiksuj drobno. Dodaj natkę, sól i pieprz, wymieszaj. Gdy wystygnie, podawaj na grzankach.



© 2012 Fabrizio Carro





powrót

Podobne przepisy

Pieczona kaczka z sosem pomarańczowym
Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 28)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Dania z kaczki
Rumuńskie pikantne smażone kiełbaski bez osłonek
Si King
Przepis z programu Kudłacze na motorach (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia rumuńska
Rosół z kaczki
Daria Ładocha
Przepis z programu Ugotuj mi mamo! 3 (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Zupy, Dobre dla dzieci
Hamburgery
Delia  Smith
Przepis z programu Delia na lato (odc.6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej, Kuchnia brytyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.