Chowder z wędzonym łupaczem

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 17)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Zupy
kuchnia świata: Kuchnia Ameryki Północnej

Chowder z wędzonym łupaczem
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

350 g wędzonego dorsza albo łupacza

liść laurowy

łyżka oliwy

łyżka tłuszczu Omega

drobno posiekana cebula

drobno posiekany por

2 pokrojone łodygi selera

ziarna z jednej kolby kukurydzy

3 pokrojone ziemniaki

2 posiekane ząbki czosnku

2 łyżeczki świeżego albo pół łyżeczki suszonego tymianku

filiżanka mleka sojowego

filiżanka bulionu rybnego

500 ml wody

sól morska

pół filiżanki natki pietruszki

 

 

Przygotowanie:


Rybę włożyć do głęb

powrót

Podobne przepisy

Carpaccio z łososia i halibuta
Marieta  Marecka
Przepis z programu ABC GOTOWANIA 6 (odc. 14)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb
Chowder rakowy
Dave  Myers
Przepis z programu Kudłacze na motorach - wokół Bałtyku (odc. 6)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Zupa krem z pietruszki z kotlecikami z kurczaka
Przepis z programu
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne, Zupy, Dania dietetyczne
Zupa cebulowa
  Vienio
Przepis z programu Ślinotok (odc. 8)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Zupy
Curry rybne z Kerali
Przepis z programu W świecie przypraw Anjum (odc. 5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania z ryb, Sosy, kremy, pasty
kuchnia świata: Kuchnia indyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.