Gary  Rhodes

Boczek w pikantnym sosie


Przepis z programu Gary Rhodes w zjednoczonym królestwie smaku (odc.10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

Boczek w pikantnym sosie
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

4 kawałki boczku (po ok. 200 g)

1 łyżka oliwy

2 łyżeczki płynnego miodu

4 łyżki sosu vinaigrette

4 małe cebulki dymki

 

 

Przygotowanie:


Odkroić skórę z boczku. Naciąć boczek w ukośną kratkę od strony tłuszczu i mięsa.

powrót

Podobne przepisy

Tażin z jagnięciny
Agnieszka Kręglicka
Przepis z programu Para w kuchni 2 (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia marokańska
Tiroler Grostl
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej 3 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia austriacka
Kaczka po pekińsku
Przepis z programu Ken Hom i kuchnia chińska (odc.1)
trudność: trudne
rodzaj dania: Dania mięsne
kuchnia świata: Kuchnia chińska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.