Arancini z gorgonzolą

Przepis z programu Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 11)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia włoska

Arancini z gorgonzolą
drukuj dodaj do ulubionych sprawdzone! 0
oceń ilość głosów: 0
średnia głosów: 0.0

Składniki:

 

6 łyżek masła

posiekana żółta cebula

łyżeczka szafranu

2 filiżanki ryżu arborio

pół filiżanki białego wina

4 filiżanki bulionu z kurczaka

pół filiżanki parmezanu

filiżanka bułki tartej

pół filiżanki gorgonzoli

oliwa

 

 

Przygotowanie:


Cebu

powrót

Podobne przepisy

Tartinki z foie gras
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu 3 (odc. 23)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
kuchnia świata: Kuchnia francuska
Gofry z szynką i serem
Marieta  Marecka
Przepis z programu 365 obiadów Mariety Mareckiej 4 (odc. 10)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski, Dobre dla dzieci
Różowe kawałki rabarbaru
Laura Calder
Przepis z programu Kuchnia francuska po prostu (odc.4)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
Burgery z łososia z koperkiem
Sophie Grigson
Przepis z programu Zielnik Sophie Grigson (odc.5)
trudność: łatwe
rodzaj dania: Przekąski
kuchnia świata: Kuchnia brytyjska

skomentuj przepis

Aby skomentować przepis, zaloguj się w naszym serwisie.