przepisy internautów >>

Pasta z twarogu z pomidorami

dodany 02.01.2017 19:59 przez Agata Senus

rodzaj dania: przekąski

kuchnia: Kuchnia polska

liczba osób: 2

trudność: łatwe

Składniki:
twaróg 100 g
pomidory 100 g
pasta pomidorowa 20 g
zielona pietruszka

Przygotowanie:
Twaróg przetrzeć przez sito, dodać: przecier z pomidorów lub pastę pomidorową i drobno posiekaną natkę pietruszki, wymieszać.

Redakcja serwisu www.kuchniaplus.pl nie ponosi odpowiedzialności za przepisy i zdjęcia zamieszczone przez internautów z tytułu ewentualnego naruszenia praw osobistych i autorskich osób trzecich.

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl