Przegrzebki i żabnica na rozmarynowych patyczkach

Przegrzebki i żabnica na rozmarynowych patyczkach
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 3.30
Seria kulinarna:
Włoskie przepisy z River Cafe (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

  • filet z żabnicy
  • pokrojony na porcje wielkości przegrzebków
  • przegrzebki
  • oczyszczone
  • umyte i osuszone
  • 2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm
  • 6 filecików anchois
  • oliwa
  • sól morska
  • świeżo mielony pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

/>
Składniki:
filet z żabnicy, pokrojony na porcje wielkości przegrzebków
przegrzebki, oczyszczone, umyte i osuszone
2 łodygi rozmarynu o dł. 20-25 cm
6 filecików anchois
oliwa
sól morska, świeżo mielony pieprz

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA