Popcorn z gorzką czekoladą

Popcorn z gorzką czekoladą
Oceń przepis:
31 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery

Przygotowanie:

Roztop czekoladę w misce ustawionej na garnku z wrzątkiem, co chroni ją przed bezpośrednim ogniem. Mieszaj, aż powstanie gładka masa. Przygotuj popcorn. Wrzuć do dużej miski lub pojemnika. Wlej czekoladę. Mieszaj gumową łopatką, żeby czekolada równo pokryła ziarna. Wylej na natłuszczoną blachę. Podziel duże grudy. Schładzaj, aż stwardnieje.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA