Poncz z czerwonych pomarańczy

Poncz z czerwonych pomarańczy
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Ilość osób:
8

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Zamrozić 1½ szklanki soku z pomarańczy w formie kostek. Wlać pozostały sok pomarańczowy, napój pomarańczowy, sok z limonki, rum i angosturę do wazy do ponczu i wymieszać. Przed podaniem dodać zamrożone cząstki pomarańczy i sok w kostkach.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE