Poncz leśny

Poncz leśny
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Nordycka kuchnia Sary La Fountain (odc. 10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Kuchnia świata:
Kuchnia skandynawska, Kuchnia islandzka

Składniki:

  • 1 butelka musującego białego wina
  • napój z szyszek sosnowych
  • 200 ml likieru Aperol
  • 3 l wody mineralnej
  • 100 ml wódki
  • sok z 1 cytryny
  • 200 g mrożonych malin
  • ½ pomarańczy, w plasterkach

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszaj składniki. Przybierz plasterkami pomarańczy i malinami.
Podawaj na zimno z lodem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA