Policzki dorsza

Policzki dorsza
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Policzki dorsza oczyścić. Dorsza, imbir, chili i dymkę przełożyć na papier do pieczenia ułożony na folii aluminiowej i delikatnie wymieszać. Zwinąć rogi papieru razem z folią tak, by nadać mu kształt miseczki. Następnie dodać sos sojowy, wino ryżowe oraz wodę. Brzegi papieru wraz z folią zwinąć tak, by uformować szczelną paczuszkę. Piec przez 20 minut w temperaturze 200° C.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE