Polędwiczki z żabnicy z sosem mango - danie w 15 minut

Polędwiczki z żabnicy z sosem mango - danie w 15 minut
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 4.30

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Polędwiczki z żabnicy zmacerować w oliwie z dodatkiem soku i skórki z cytryny, miodu, koperku, natki pietruszki, bazylii i czosnku. W tej samej marynacie usmażyć boczniaki pokrojone w paseczki.
Przygotować przecier ze świeżego owocu mango i na rozgrzanej i skropionej oliwą z oliwek patelni podgrzać go, dodając białe wytrawne wino oraz kardamon. Usmażoną rybę ułożyć na talerzu na boczniakach i sakura mix, polać sosem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE