Pizza z pancettą i ziemniakami

Pizza z pancettą i ziemniakami
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pizza
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Drożdże łączymy z cukrem i wodą. Posypujemy odrobiną mąki i odstawiamy na 5 minut. Mieszamy mąkę z solą i drożdżami. Ugniatamy w robocie przez 3 minuty. Formujemy placek i smarujemy go oliwą.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE