Pijany arbuz

Pijany arbuz zobacz Pijany arbuz 2018-06-19 13:01:00
Pijany arbuz
Oceń przepis:
31 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Malka Kafka

Seria kulinarna:
Koszer macher (odc. 1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery, Napoje, Inne

Przygotowanie:

Wydrąż w arbuzie dziurę szerokości szyjki butelki. Wlej wino wkładając do arbuza szyjkę butelki. Odstaw do lodówki razem z butelką na kilkanaście godzin. Dla zwiększenia efektu można arbuza naszprycować specjalną strzykawką. Arbuza pokrój w plastry i ułóż na półmisku. Do nasączania można użyć

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE