Pasztet z wędzonego łososia na ciepło

Pasztet z wędzonego łososia na ciepło
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Ekspres Ainsleya dla smakoszy (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb, Przekąski, Potrawy wielkanocne
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć posiekaną dymkę aż zmięknie. Dodać kawałki łososia, lekko rozgnieść z cebulką, podgrzać. Dodać serek, chrzan i parę kropli tabasco. Wymieszać na masę, podawać na połówkach bajgli, podpieczonych w tosterze i posmarowanych masłem. Posypać posiekaną dymką i świeżo zmielonym pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE