Paszteciki paryskie z kiełbaskami

Paszteciki paryskie z kiełbaskami
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Ekspres Ainsleya dla smakoszy
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska

Przygotowanie:

Kiełbaski przyrumienić na tłuszczu. Płaty ciasta ułożyć na blacie oprószonym mąką. Ostrym nożem pokroić w trójkąty (dwa trójkąty na standardowej wielkości płat ciasta). Kawałki ciasta posmarować musztardą. Kiełbaski ułożyć na krótszym boku trójkąta i zawinąć w ciasto. Paszteciki ułożyć na blasze, posmarować żółtkiem roztrzepanym ze szczyptą soli.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE