Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 2.60

Przygotował:

Marieta Marecka

Seria kulinarna:
ABC GOTOWANIA
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Makrelę, musztardę, majonez, kapary, pieprz i bazylię wrzucamy do malaksera. Miksujemy wszystko krótko. Przekładamy do miseczki. Rzodkiewkę drobno kroimy, podobnie cebulkę i dodajemy do pasty rybnej. Mieszamy z pastą i ew. doprawiamy jeszcze do smaku. Gotowe!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE