Pasta z wędzonego łososia

Pasta z wędzonego łososia
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Chleby Paula Hollywooda (odc. 5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
5

Przepis

Składniki:
200 g wędzonego łososia
100 g crème fraîche
100 g serka śmietankowego
sok i skórka otarta z 1 cytryny
1 łyżka startego chrzanu
2 łyżki grubo posiekanego koperku
sól i pieprz

Przygotowanie:
Wrzucamy składniki do malaksera i miksujemy wszystko na niezbyt gładką pastę, doprawiamy solą i pieprzem. Przekładamy do miseczki i podajemy.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE