Pasta z kaczki

Pasta z kaczki zobacz Pasta z kaczki 2018-06-19 13:00:59
Pasta z kaczki
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Przygotowanie:

Posiekać pierś z kaczki na drobne kawałki i wrzucić do miski. Dodać żurawinę. Nożyczkami drobno pokroić tymianek, dorzucić do pasty. Dokładnie wymieszać.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE