Pasta jajeczna

Pasta jajeczna zobacz Pasta jajeczna 2018-06-19 13:00:58
Pasta jajeczna
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.2)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pasty do chleba
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Jajka pokroić dobno i wsypać do miski. By zaostrzyć smak pasty - dodać drobno pokrojoną rzodkiewkę. Następnie dorzucić do potrawy odrobinę rzeżuchy. Przyprawić solą i dużą ilością pieprzu. Wymieszać z 2 łyżkami majonezu.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE