Parowane tofu z grzybami shiitake

Parowane tofu z grzybami shiitake
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 38)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z grzybów
Kuchnia świata:
Kuchnia chińska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Talerz ułożyć w parowniku albo woku wypełnionym wrzątkiem. Położyć na nim tofu, grzyby, ryż i broccolini. Wlać tamari, ocet, olej i dodać imbir. Parować przez 3 minuty. Przed podaniem posypać sezamem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE