Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec

Para 4 - stek z jesiotra na duszonych warzywach z dwukolorowym puree brokułowo-kalafiorowym z sosem ogórkowym - dobieraniec
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 4.00

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Jesiotra gotujemy w bulionie z pokrojoną cytryną i oregano ok. 13 min. Następnie smażymy na maśle po 3 min z każdej strony, obsypując tymiankiem, solą i pieprzem. Marchewkę, cukinię i paprykę dusimy na maśle, doprawiamy chilli, solą i pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE