Opiekane kanapki

Opiekane kanapki
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Przygotowanie:


Składniki
paczka ekologicznych bezglutenowych lub orkiszowych bułeczek
łyżeczka majonezu sojowego
pół łyżeczki pasty miso
ćwierć awokado
1-2 kawałki marynowanego tofu
pół filiżanki czerwonej kapusty
2 łyżki mieszanych świeżych ziół
posiekana szalotka
mała garść dowolnych kiełków

Przygotowanie
Bułki smarujemy pastą miso, a następnie dokładamy pozostałe składniki. Wkładamy całość do opiekacza do kanapek.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA