Omlet z pieczarkami

Omlet z pieczarkami
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 16)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Na oliwie podsmażyć czosnek, bekon i pieczarki. Przyprawić solą i pieprzem. Jajka roztrzepać widelcem, dodać sól, pieprz i zioła. Zalać nimi smażące się pieczarki z bekonem. Zmniejszyć płomień i smażyć, aż masa się zetnie. Można dodać odrobinę sera. Złożyć omlet na pół i podawać z grzanką i łyżką kwaśnej śmietany.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE