Omlet z bryndzą i kminkiem - Joanna Wąsowicz

Omlet z bryndzą i kminkiem - Joanna Wąsowicz
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Warsztaty smaku kuchni+: wyjadacze
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie, Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Jajka mieszam z solą i pieprzem, wlewam na rozgrzane masło. Na podsmażony omlet wrzucam pokrojoną bryndzę. Obok na patelni lekko podprażam kminek, następnie tłukę w moździerzu. Posypuje nim omlet.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE