Ogórek nadziewany

Ogórek nadziewany
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.10

Składniki:

  • ogórek
Tzatziki

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Wąskiego ogórka obrać i pokroić w słupki ok. 2,5-3 cm wysokości. Lekko wydrążyć, osuszyć. Faszerować tzatzikami, czyli kremem z greckiego jogurtu z czosnkiem, tartym ogórkiem, oliwą i solą. Dekorować koperkiem. Ogórek może być miseczką również do innych nadzień jak choćby kremowego serka zmiksowanego z wędzonym łososiem, gęstego jogurtu z dużą ilością siekanych świeżych ziół i skórki cytrynowej.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE