(odc.25)stek z tuńczyka z sosem pomidorowym

Przygotował:

Jacques Pépin

Seria kulinarna:
Jacques Pepin - Dania na szybko (odc.25)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Piekarnik rozgrzać do 90 stopni. Steki natrzeć z obu stron olejem rzepakowym. Posypać solą i pieprzem. Ułożyć steki na półmisku albo na czterech talerzach. Piec przez około 20 minut, aby uzyskać słabo wypieczone mięso. Można zostawić rybę dłużej.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE