Mieszanka grillowa

Mieszanka grillowa
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 53)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Mięso skropić oliwą, przyprawić solą i pieprzem. Ułożyć na rozgrzanym grillu. Piec odwracając co kilka minut. W chłodniejszej części grilla upiec cebule, pomidory i pokrojony chleb.
Mięso i warzywa przełożyć na talerz i posypać natką pietruszki. Podawać z grzankami posmarowanymi masłem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ online

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE