Mieszanka grillowa

Mieszanka grillowa
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 53)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mięso skropić oliwą, przyprawić solą i pieprzem. Ułożyć na rozgrzanym grillu. Piec odwracając co kilka minut. W chłodniejszej części grilla upiec cebule, pomidory i pokrojony chleb.
Mięso i warzywa przełożyć na talerz i posypać natką pietruszki. Podawać z grzankami posmarowanymi masłem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA