Melony z szynką parmeńską

Melony z szynką parmeńską
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Ricardo Larrivee

Seria kulinarna:
Ricardo i przyjaciele (odc. 15)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska
Ilość osób:
6

Składniki:

  • 3 przepołowione melony kantalupa
  • 375 ml posiekanej szynki parmeńskiej
  • 375 ml białego porto

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Odetnij plaster ze spodu połówki melona, żeby się nie przewracała. Wyjmij łyżką nasiona. Wydrążone melony napełnij szynką. Skrop porto. Podawaj jako przystawkę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA