Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamico

Melon w szynce parmeńskiej skropiony octem balsamico
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Maryla Musidłowska

Seria kulinarna:
Maryla al dente (odc. 6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Obierz, usuń pestki i pokrój melona w dużą kostkę. Pokrojoną w paski szynką parmeńską owiń kawałki melona. Zepnij wykałaczką. Skrop balsamico i oprósz świeżo zmielonym pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE