Masło pomarańczowe

Masło pomarańczowe
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz 2 (odc. 21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne

Składniki:

  • 115 g miękkiego masła
  • 2 czubate łyżki dżemu pomarańczowego
  • 2 łyżki pomarańczowego likieru Grand Marnier

Kalkulator wag i miar

Przepis

Utrzyj wszystkie składniki na gładką masę. Przełóż do ozdobnej miseczki. Udekoruj plasterkiem pomarańczy. Pozostaw w temperaturze pokojowej, żeby masło było miękkie i łatwo się rozsmarowywało.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE