Makaron z komosy ryżowej z małżami

Makaron  z komosy ryżowej z małżami
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Makarony, kluski, Owoce morza

Składniki:

  • pół paczki makaronu z komosy ryżowej
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 rozgniecione ząbki czosnku
  • 3 filety anchois
  • 3 łyżki kolendry posiekanej razem z korzeniami
  • łyżeczka płatków chili
  • pół filiżanki posiekanej natki pietruszki
  • 500 g małży

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Makaron przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Małże dobrze płuczemy i trzymamy w wodzie. W dużym rond

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE