Łosoś z ziemniakami i fasolką szparagową

Łosoś z ziemniakami i fasolką szparagową
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 51)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Łososia usmażyć na oliwie. Fasolkę ugotować na parze, a następnie połączyć z migdałami i bazylią. Doprawić sokiem z cytryny, oliwą, solą i pieprzem.
Ziemniaki przełożyć na cztery talerze. Dodać fasolkę. Na wierzchu ułożyć kawałki ryby. Przybrać bazylią i cząstkami cytryny.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE