Łosoś z ziemniakami i fasolką szparagową

Łosoś z ziemniakami i fasolką szparagową
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 51)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Łososia usmażyć na oliwie. Fasolkę ugotować na parze, a następnie połączyć z migdałami i bazylią. Doprawić sokiem z cytryny, oliwą, solą i pieprzem.
Ziemniaki przełożyć na cztery talerze. Dodać fasolkę. Na wierzchu ułożyć kawałki ryby. Przybrać bazylią i cząstkami cytryny.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA