Łosoś z majonezem ziołowym

Łosoś z majonezem ziołowym
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Ilość osób:
4
Czas przygotowania:
10 minut

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Przygotuj majonez. Wymieszaj żółtka, musztardę i ocet, a następnie, cały czas mieszając trzepaczką, dodaj wąską strużką olej. Ubijaj, aż zgęstnieje. Dodaj zioła i sok z cytryny. Do rondelka wlej 200 ml wody, dodaj wino, liść laurowy, estragon i natkę. Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu przez jakieś 3-4 minuty, aż ryba będzie gotowa. Podawaj z majonezem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE