Łosoś z creme freiche

Łosoś z creme freiche
Oceń przepis:
26 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Cebulę, kapary, rukiew wodną i estragon przełożyć do miski i dodać startą skórkę cytryny. Dodać creme freiche i wszystko dokładnie wymieszać. Na koniec dodać sok z cytryny i ponownie wymieszać.
Filety z łososia doprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek. Rybę smażyć po ok. 2 minuty z każdej strony. Podawać z dressingiem z creme freiche.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA